Τί δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Μάγιερ στο Ράδιο 9

 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!
«Οι δημοσιογράφοι αναφέρονται πάντα στην αστυνομική πηγή ή το δελτίο τύπου ως θέσφατο. Η πελάτισσά μου αφέθηκε ελεύθερη με διχογνωμία, διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας ως προς την προφυλάκιση. Η ανακρίτρια έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Η κυρία εισαγγελέας ξεπέρασε κάθε μέτρο. Η κοπέλα έχει καταστραφεί και αυτή και οι γονείς της. Αν έχετε ένα φροντιστήριο γερμανικών αύριο που θα πάει, θα την αφήσετε να διδάξει με τη φωτογραφία της σε όλη την Ελλάδα; Καλείται κάποιος να βρει μία πειστική δικαιολογία για το πώς γίνεται όταν δεν έχει καμία σχέση, να υφίσταται αυτά».
Για το αν θα κινηθεί δικαστικά:

«Και η ίδια και οι γονείς. Είμαστε στη διαδικασία συλλογής των διαφόρων δημοσιευμάτων, δελτίων ειδήσεων και από κει και πέρα θα επιμεριστεί ο κάθε δημοσιογράφος και το κάθε ΜΜΕ ποιο ρόλο έπαιξε σε αυτή τη δυσφήμηση. Όταν κάποιος έχει καταστραφεί το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματός του και το δεύτερο είναι και μία αποζημίωση για την υλική ζημιά που υπέστη. Το τρίτο είναι να λειτουργήσει παιδευτικά ώστε πολύς κόσμος να μάθει, να κρίνει καλύτερα τις πληροφορίες».
Για το αν ζήτησε συγγνώμη η αστυνομία:
«Όχι επίσημα. Με τα δελτία τύπου που έχει εκδώσει και ουσιαστικά δέχεται το τι έχει γίνει. Δεν αναγνωρίζω τη λέξη γκάφα η οποία διαδίδεται. Αυτό δεν είναι γκάφα, αυτό είναι έγκλημα. Το ονομάζω δημιουργική εγκληματική σκέψη. Δεν είναι κάτι που προέκυψε και δεν το επεξεργάστηκε σωστά. Είναι κάτι που το γέννησε ο νους αυτού που άρχισε να το διαδίδει. Δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι η μητέρα μίας κοπέλας ήταν στη ΡΑΦ όταν δεν είχε καμία σχέση.
Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν η σχετική διάδοση, φήμη, άτυπη ενημέρωση, δεν αφορούσε αυτό που με έγγραφα ανταποδεικνύεται ότι είναι κόρη τρομοκρατών αλλά έχει διεθνείς διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γερμανία. Πώς θα το αποδεικνύαμε»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...