5 πράγματα που θέλουν οι άντρες στο sex !!!Διάβασε ποιά είναι και γιατί!

Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε...για να δούμε τι θέλουν κι'αυτοί...
αν και να σου πω την αλήθεια,δεν μου φαίνεται να διαφέρουμε και πολύ.Τουλάχιστον σ'αυτό τον τομέα!
1.Πες μου τι να κάνω,και θα το κάνω! Τώρα το πώς θα το κάνει...είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.Οι άντρες γουστάρουν λέει να τους βοηθάμε και λίγο λέγοντάς τους(πάντα με βραχνή-σέξυ-πρόστυχη φωνή) τι θέλουμε και πως το θέλουμε.Άλλωστε λέει δεν έχουν και όλες τα ίδια γούστα...σωστό και αυτό.2.Άσε και λίγο...τρίχωμα..Ε αυτό δεν περίμενα να το ακούσω! Ειδικά το 2011!! Πολλοί άντρες έχουν λέει βαρεθεί το "καραφλό" αλά Μπραζίλ και το προτιμούν πιο 70s pornstar.Πιο φάνκυ το σχέδιο απο το plain...αλλά κορίτσια προς θεού όχι θάμνο!.Ακόμα και αν κάποτε θα αρέσει,μην το κάνετε στον εαυτό σας!!

3.Βρές τον νταλικέρη μέσα σου! Κορίτσια πρέπει να το χονέψετε/ουμε δεν υπάρχουν ρομαντικοί άντρες.Μπορεί να το παίξει ρομαντικός για σε ρίξει (πολλοί με μεγάλη επιτυχία) αλλά κανείς τους δεν είναι βαθιά ρομαντικός.Και αν είναι τότε είναι γκέϊ,για'αυτό μίλα του βρώμικα γιατί αυτό είναι που γουστάρει στ'αλήθεια και σίγουρα θα το εκτιμήσει ανταποδίδοντας...με πράξεις.

4.Κατάπιες; Μπράβο καμάρι μου...άλλωστε κάνουν καλό στο δέρμα.(έχουν λίγες θερμίδες)

5.Δουλέυουμε,δεν αράζουμε...Μπορεί να του αρέσει να του λές τι να κάνει,αλλά μην ξεχνάς πως υπάρχει κι' αυτός εκεί και προφανώς το όλο θέμα δεν γίνεται μόνο για τον έναν.Πρέπει να σε δεί να προσπαθείς και να ιδρώνεις,αλλιώς κι'αυτός θα ΄ναι πιο αραχτός...και μετά no koukou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...