Αποχώρησαν από το δημαρχείο μετά από 18 ημέρες!

Σταμάτησε, ύστερα από 18 ολόκληρες ημέρες η κατάληψη του δημαρχείου Ιωαννίνων, που πραγματοποίησαν 150 συμβασιούχοι της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης, οι οποίοι ζητούσαν την μονιμοποίησή τους αλλά και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Το τέλος της κινητοποίησης ήρθε ύστερα από διάλογο μεταξύ των συμβασιούχων και της δημοτικής Αρχής, η οποία δεσμεύτηκε να τους υποστηρίξει προκειμένου να βρεθεί τρόπος για την συνέχιση της εργασίας τους.

«Ο διάλογος ήταν εξαντλητικός και αποδεικνύεται πως τα προβλήματα λύνονται μόνο με συζήτηση και όχι με κραυγές και συνθήματα», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της πολιτικής στήριξης, ο Δήμαρχος διευκρίνισε πως ο Δήμος Ιωαννίνων, μαζί με άλλους Δήμους της χώρας που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, θα ζητήσει λύση από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ θα στηρίξει κάθε νόμιμη κίνηση των εργαζομένων.

Στην συνάντηση με τους εργαζομένους συμφωνήθηκε επίσης να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για τις περιπτώσεις συμβασιούχων που βρίσκονται στα όρια της συνταξιοδότησης.
ΠΗΓΗ:zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...