Συνελήφθη ο δράστης της αρπαγής 18χρονης

Στην Κάνδανο Χανίων, συνελήφθη αργά το μεσημέρι ο 21χρονος από τα Χανιά που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 17χρονου και μιας 18χρονης και για ακούσια απαγωγή της 18χρονης.Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σήμερα το πρωί, στα Χανιά, ο 21χρονος οδηγώντας το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, προκάλεσε με πρόθεση τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν ο 17χρονος οδηγός και η 18χρονη επιβάτις δικύκλου. Στη συνέχεια, ο δράστης επιβίβασε τη 18χρονη, παρά τη θέλησή της, στο όχημά του και αφού τη μετέφερε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου σε χωριό του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου Χανίων, αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η παθούσα παρελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Αστυνομικού Τμήματος Κανδάνου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο 17χρονος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω της άμεσης κινητοποίησης μεγάλου αριθμού αστυνομικών προς αναζήτηση του δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σελίνου- Κανδάνου, αυτός εξαναγκάστηκε να παραδοθεί στο Α.Τ. Κανδάνου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...