Είχε για κάλυψη τις ανήλικες κόρες του


Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 17-01-2011 στον Ασπρόπυργο Αττικής, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 38 ετών, κάτοικος Ασπροπύργου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ότι άτομο Αλβανικής καταγωγής διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στις ευρύτερες περιοχές Θηβών Βοιωτίας και Ασπροπύργου Αττικής, αστυνομικοί της εν λόγω υπηρεσίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση, προς εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του δράστη, εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο εκινείτο και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Απογευματινές ώρες της 17-01-2011 επί της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας ακινητοποίησαν το όχημα και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη κάτω από το πίσω κάθισμα, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία (ηρωίνη), σε στερεή μορφή, συνολικού μικτού βάρους εκατόν εξήντα εφτά (167) γραμμαρίων περίπου, την οποία ο δράστης είχε αποκρύψει προ του επικειμένου ελέγχου.

Στο όχημα του δράστη επέβαιναν οι τρεις ανήλικες κόρες του ηλικίας 16,14 και 12 ετών, καθώς και η δύο (2) ετών εγγονή του. Ο δράστης χρησιμοποιούσε τις ανωτέρω ανήλικες ως προκάλυμμα κατά την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, προκειμένου αποφεύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Ανωτέρω συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.
ΠΗΓΗ:CrimesOnAir.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...