"15.000 σελίδες Siemens" έφτασαν σήμερα στο γραφείο του Βαλλυράκη

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Κ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Στο γραφείο του Προέδρου της Εξεταστικής κ.Βαλλυράκη, έφτασαν σήμερα περί τις 15.000 σελίδες υλικό από την πολύκροτη υπόθεση με το σκάνδαλο Siemens.
Ο βουλευτής της Ν.Δ Πάνος Καμμένος, που σημειωτέον ήταν από τους λιγοστούς που δεν πήραν κάποιο πόστο στην σκιώδη κυβέρνηση Σαμαρά, δήλωσε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Βήματος ότι το πολυσέλιδο υλικό  για την πολύκροτη υπόθεση του εν λόγω σκανδάλου βρίσκεται στο γραφείο του κ.Βαλλυράκη προς εξέταση και μελέτη. Ομολόγησε ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εμπλέκονται με ευθύνες τόσο πολιτικες όσο και ποινικές και στελέχη της Ν.Δ. Ο ίδιος θα επιμείνει στην "κάθαρση" του σκανδάλου Siemens, ακόμη και αν δεν του επιτραπεί από την παράταξή του. Δεν πρόκειται όπως ο ίδιος είπε να αλλάξει σε καμία περίπτωση τις αρχικές του θέσεις για το ζήτημα που απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα όλη  την Ελλάδα και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...