Ποζάρει όπως η Marilyn Monroe...

Μόνο με τα πέδιλά της στην πισίνα η Eva Herzigova
Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην καμπάνια των εσωρούχων Wonderbra το 1994 δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη συνέκριναν με την ξανθιά σεξοβόμβα Marilyn Monroe. Και ήρθε η ώρα σχεδόν 20 χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση, η Eva να θυμίσει στους παλιούς και να δείξει στους νέους ότι αυτή η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Το ξανθό και με εκπληκτικές καμπύλες μοντέλο από την Τσεχία είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας υποδημάτων Brian Atwood.

Αν και έξι μηνών έγκυος στο τρίτο της παιδί, η Eva φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ μέσα σε μια πισίνα, φορώντας μόνο τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, ποζάροντας σαν το αδικοχαμένο σύμβολο του σεξ.

Οι πόζες μοιάζουν απίστευτα με αυτές στην τελευταία κι ανεκπλήρωτη ταινία της Marilyn, Something's Got To Give, που γυρίστηκε το 1962 και το 40χρονο μοντέλο δείχνει ότι έχει ακόμα κάτι από αυτό που –σχεδόν όλοι- προτιμούν … «καυτό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...