Προφυλακίστηκαν οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο από τους τρεις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, έπειτα από καταγγελία του επιχειρηματία, Θ. Μωραΐτη στη Λευκάδα.

Η ανακριτική διαδικασία διήρκεσε δέκα ώρες και στους συλληφθέντες αποδόθηκαν κατηγορίες για τα αδικήματα της δωροδοκίας για νόμιμες πράξεις και της εκβίασης. Αντίθετα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας Κώστας Μπρίνιας, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Λευκάδα, ο επιχειρηματίας που έκανε την καταγγελία δήλωσε ότι κατά την διαδικασία των συνεννοήσεων με τους δύο εφοριακούς μίλησε με υπάλληλο που βρισκόταν στον 4ο όροφο των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ στην Πάτρα και ο οποίος εμφανιζόταν ως προϊστάμενος. Η ανάκριση, συνεχίζεται για να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός που παρίστανε τον προϊστάμενο στην υπόθεση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...