Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά εφημερίδας «Το Έθνος»




Αγωγή κατετέθη σήμερα το πρωί από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κατά της εφημερίδας «Το Έθνος» για συκοφαντικό δημοσίευμα, που εμφανίζει τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο ως… «ιδιοκτήτη ροζ ξενοδοχείου», το οποίο μάλιστα κατάσχεται από τη εφορία!!! Φαίνεται πως το καθεστώς έχει λυσάξει με τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και μεταχειρίζεται τα πιο καταφανή ψέματα για να μας δυσφημίσει στον ελληνικό λαό. Ανάλογο δημοσίευμα είχαμε την ίδια ημέρα και στον «Ελεύθερο Τύπο», κατά του οποίου θα κατατεθεί αγωγή εντός των επομένων ημερών.

Σημαντικές λεπτομέρειες: Το «Έθνος», που ξεκίνησε την εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής εκδίδεται από την Πήγασος Εκδοτική Α.Ε, της οποίας πρόεδρος και εκδότης είναι ο Γεώργιος Μπόμπολας. Ο «Ελεύθερος Τύπος» εκδίδεται από τον Αλέξη Σκαναβή, ο οποίος υπήρξε εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα. Ο Μπόμπολας είναι ταυτόχρονα μεγαλομέτοχος στο Mega, το οποίο τους τελευταίους 6 μήνες και μετά το 7% των εκλογών δεν κάλεσε ούτε μία φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε πολιτική του εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...