Διασύρουν και εξευτελίζουν την Ελλάδα στο facebook ΦΩΤΟ-VIDEO


http://www.laimitomos.com/
Σελίδες και ομάδες έχουν φτιαχτεί και μάλιστα με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό με χιλιάδες fan και μέλοι. Οι φωτογραφίες και τα σχόλια είναι προκλητικά και χωρίς σέβασμό για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να σημειώσουμε επίσης ότι οι περισσότεροι εκ των οποίων ανεβάζουν προσβλητικές φωτογραφίες έχουν μείνει ή μένουν στην Ελλάδα. Φωτογραφίες που καίνε την ελληνική σημαία με χαρά και βωμολοχίες. Με cover image τον Φίλιππου Β και του Αλέξανδρου αλλά και φωτογραφίες από περιοχές σε ελληνικούς νομούς παρουσιάζοντάς τα, σαν δικά τους, όπως την Πτολεμαϊδα και τα γύρω χωριά, χωριά της Καστοριάς, το χωριό Αντάρτικο Φλώρινας ή Ζέλοβο, όπως λεγόταν παλιότερα, την Καρδιά Εορδαίας, χωριά έξω από την Θεσσαλονίκη αλλά και τη Χαλκιδική. Ίσως διακρίνετε κάποιοι το χωριό σας ή και το σπίτι σας σε αυτές.

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναρτήσει το θέμα Δείτε την προκλητική φωτογραφία που προσβάλει την Ελλάδα. Η φωτογραφία που υπήρχε στη σελίδα, που διαγράφηκε απο το facebook μετά από λίγες ώρες, υπάρχει στις περισσότερες από τις παρακάτω σελίδες και ομάδες.

Δείτε τις προβλητικές φωτογραφίες από τις σελίδες:













Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από περιοχές της Ελλάδας που τις έχουν ανεβάσει με σχόλια ότι ανήκουν στη ”Μακεδονία” και όχι στην Ελλάδα, και όπως θα δείτε αρακάτω έχουν σχεδιάσει και προωθούν τη σημαία της ”Μακεδονίας”.













ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ


Οι φωτογραφίες περιέχονται στις παρακάτω σελίδες στο facebook:

Makedonija vo 2013

Македонец

FuCK gREEce

Fuck Greece & Serbia (fuck.fuck.fuck)

Aegean Macedonia – Егејска Македонија

Fuck greece

Македонија во срце

Fuck Greece, ομάδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/helenicfalg εδω κοιτα Ελληνικη Σημαια

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...