Εκτός "περιβάλλοντος" Σαμαρά ο Κρανιδιώτης

Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες πολλών χρηστών στο twitter για την απάντηση που έδωσε πριν από 16 ώρες, ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε παρατήρηση συνομιλητή του για τις περικοπές στην υγεία.
"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό...

και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει να στον φέρω!" γράφει ο "ρασκολνικοφ" για να λάβει την απάντηση του κυρίου Κρανιδιώτη: "Ευχαρίστως αλλά που να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει." Ο Αντώνης Σαμαράς μέσω του κ. Μπούρα ειδοποίησε τον Κρανιδιώτη ότι πλέον αποτελεί παρελθόν τόσο από φίλος του αλλά και από στέλεχος της ΝΔ. Θεωρούμε βέβαιο ότι ο κ Κρανιδιώτης θα ζητήσει συγγνώμη για αυτό το tweet εάν κάποιος χάκερ δεν χάκαρε τον λογαρισμό του . Μας προξενεί εντύπωση πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με το ήθος και την αγωνιστικότητα του Φαήλου έγραψε σε κάποιον συμπολίτη του ένα τόσο αισχρό μήνυμα. Ούτε σαν μαύρο χιούμορ δεν θα έπρεπε  να γραφτεί. Από την άλλη θεωρούμε ότι όσοι δεν συμπαθούν τον Φαήλο (εμείς δεν είμαστε από αυτούς) ώθησαν τον Πρωθυπουργό σε μια τέτοια ενέργεια.






Κατακραυγή για το tweet του Κρανιδιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...