Έκτακτο γεγονός: Εισβολή και σύλληψη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χωρίς εντολή εισαγγελέα

ΓΙΑ ΑΔΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να δεχθεί μήνυση! Καταθέτουν μηνύσεις αυτήν την στιγμή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Ηλίας Κασιδιάρης. Τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού είναι αποκλεισμένα από διμοιρίες ΜΑΤ.

Πριν από λίγο αστυνομικοί συνέλαβαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής που παρακολουθούσε ομιλία στην Ανάβυσσο. Αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και το πρόσχημα ότι μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε κάποιον, απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο. Στην συνέχεια και δίχως άδεια εισαγγελέα εισέβαλαν στα γραφεία, ψάχνοντας να βρουν το δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης. Τέλος, έχοντας διαπράξει σωρεία αδικημάτων εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος προσήγαγαν αναίτια ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι επιτέθηκε σε κάποιον, την στιγμή που το εν λόγω άτομο ήταν με ντοκουμέντα και μαρτυρίες από τις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία.

Η προσπάθεια κράτους και παρακράτους να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό και απροσκύνητο Αγώνα της Χρυσής αυγής ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους θα πέσει στο κενό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...