Έρευνες της αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια στην Αττική – Έχουν εκδοθεί εντάλματα για δύο άτομα

- Πληροφορίες για μέλη των “Πυρήνων” που πήραν μέρος στις ληστείες σε Φλώρινα και Κοζάνη
- Στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής “δύο φοιτητές” ύποπτοι για συμμετοχή στους “Πυρήνες”
- Έχουν εκδοθεί εντάλματα με βάση νέα στοιχεία της αστυνομίας Σε δύο σημεία της Αττικής αυτή την ώρα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν έρευνες.

Οι πληροφορίες μιλούν για σπίτια που σχετίζονται με δύο άτομα, μέλη πιθανότατα της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς” τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σχετίζονται τόσο με την ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης, όσο όμως και με τη ληστεία στον Φιλώτα της Φλώρινας που αποδίδεται στην ίδια οργάνωση.

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν νέα στοιχεία σε βάρος των δύο ατόμων. Πρόκειται για δύο φοιτητές για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι συμμετείχαν και στις δύο ληστείες έχοντας ίσως υποστηρικτικό ρόλο.Ως καταζητούμενοι φωτογραφίζονται ένας 22χρονος γιος συνδικαλιστή και ένας 23χρονος γιος αξιωματικού του στρατού, οι οποίοι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά είναι εδώ και δύο χρόνια "εξαφανισμένοι" και από τις σχολές και από τα σπίτια τους.

Οι πληροφορίες μιλούν για τα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί σε έλεγχο μετά την ληστεία στο Φιλώτα της Φλώρινας, αλλά είχαν αφεθεί τελικά ελεύθεροι καθώς δεν είχαν προκύψει στοιχεία σε βάρος τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι ίδιοι ίσως είχαν συμμετοχή και στην επόμενη ληστεία, στο Βελβενδό της Κοζάνης και έτσι ίσως είναι οι δύο από τους τέσσερις δράστες που κατάφεραν να διαφύγουν χρησιμοποιώντας το τζιπ που είχαν αρπάξει από τον οδοντίατρο στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έξω από την Κοζάνη.

Τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος των δύο νεαρών αφορούν σε ένταξή τους σε τρομοκρατική οργάνωση και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...