Ποιός είναι ο τελικός νικητής του DWTS 3;

Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία παράσταση του χορευτικού show «Dancing With The Stars 3», καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι που είχαν απομείνει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός, έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν το βραβείο του νικητή.

Μαζί με τους παρτενέρ τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι η παραμονή τους μέσα στο show βελτίωσε θεαματικά τις χορευτικές τους ικανότητες και την εκφραστικότητά τους.

Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» όταν έφθασε η στιγμή για την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, να ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα. Εν μέσω έντονης προσμονής και επιδοκιμασιών από την πλευρά του κοινού και του τηλεοπτικού κοινού που παρακολούθησε το τελευταίο επεισόδιο του DWTS 3, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η Ντορέτα Παπαδημητρίου ήταν αυτή που κατάφερε να φθάσει με επιτυχία μέχρι το τέλος της διαδρομής!

Καθώς ο κεντρικός χώρος του studio είχε γεμίσει νωρίτερα με κομφετί από τα πανηγύρια για την κατάκτηση του... βαρύτιμου τροπαίου -υπό τους ήχους του «κλασσικού» τραγουδιού των Queen «We are the Champions»- κανένα από τα δύο ζευγάρια δεν μπόρεσε να χορέψει εκ νέου. Ωστόσο, η παραγωγή είχε προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο, προβάλλοντας έτσι ένα video με ωραίες στιγμές από παλαιότερες εμφανίσεις των ζευγαριών που πέρασαν από το DWTS 3.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...