Αρχές Μαρτίου στον αέρα το GR TV

Σε λίγες μέρες θα είναι στον τηλεοπτικό "αέρα" το κανάλι GR TV του Φίλιππου Βρυώνη. Αφού πέτυχε να μπει στον στενό κύκλο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο ιδιοκτήτης του extra channel φαίνεται να έχει εξασφαλίσει μια ιδιότυπη τρικομματική ασυλία(ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ) και παρόλλο που οφείλει αρκετές χιλιάδες ευρώ   ληξιπρόθεσμα χρέη στο ελληνικό δημόσιο φέρεται να έχει εξασφαλίσει ήδη την συχνότητα Αττικής που κατείχε το bb ,την μετονόμασε σε zoom και σε λίγες μέρες σε gr tv.
Στο κανάλι θα είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγο του Κιμ που θα κάνει και αυτή μεσημεριανή εκπομπή όπως και ο γιός του Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος που θα κάνει την εκπομπή τα ΚΟΥΝΑΒΙΑ μαζί με τους φίλους του. Η εκπομπή παίζει ήδη στο radio zougla και πάει πάρα πολύ καλά και τώρα θα μεταφερθεί και στην τηλεόραση του gr tv. Ρεπορτάζ για τον Βρυώνη θα έχουμε τις επόμενες μέρες αφού βουλευτές της ΝΔ θα καταθέσουν επερώτηση στην Βουλή για τις δραστηριότητες του. Το ταξίδι μαζί με τον Σαμαρά και άλλους επιχειρηματίες στο Κατάρ εχει δημιουργήσει αναστάτωση στο κόμμα της ΝΔ αφού πολλά από τα παλιά στελέχη της αντιδρούν στις επαφές Σαμαρά με τον "πράσινο" επιχειρηματία που έκανε χρυσές δουλειές με τις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στο gr tv θα κάνουν ακόμα εκπομπές οι :Κώστας Χαρδαβέλλας, Έλντα Πανοπούλου , και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει ο Καραμέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...