Αστυνομικός απήγαγε τον πρώην της φίλης του

Ενας τσοπάνης έσωσε νεαρό Βολιώτη, ο οποίος έζησε στιγμές αγωνίας στα χέρια ενός μαινόμενου… αστυνομικού που αποδείχτηκε εξαιρετικά ζηλιάρης! Ο τελευταίος, θέλοντας να τιμωρήσει τον 23χρονο, που στο παρελθόν είχε σχέση με την κοπέλα του αλλά τώρα φέρεται να την παρενοχλούσε, τον απήγαγε, τον οδήγησε στην ερημιά και αφού του πέρασε χειροπέδες, τον έγδυσε και στη συνέχεια τον παράτησε αβοήθητο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σούσουρο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αφού ακόμα μία φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών αστυνομικός από τον Βόλο βρίσκεται στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος.


Προχθές αργά το βράδυ ένας 23χρονος που συνοδευόταν από τους γονείς του πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και κατήγγειλε ότι ένας άντρας τον είχε απαγάγει και με το όχημά του τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, κοντά στην περιοχή Κανάλια. Σύμφωνα με τον τρομαγμένο νεαρό, ο άγνωστος που του πέρασε αρχικά χειροπέδες, σταμάτησε το αυτοκίνητό του έξω από μια στάνη και τραβώντας τον με τη βία τον έριξε στο έδαφος. Αρχισε τότε να τον βρίζει και να τον απειλεί προειδοποιώντας τον πως αν τολμούσε να ενοχλήσει ξανά το κορίτσι του, θα το μετάνιωνε πικρά.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αφού του έβγαλε όλα του τα ρούχα, έκανε χίλια κομμάτια το κινητό του τηλέφωνο και τον άφησε μόνο και αβοήθητο μέσα στο κρύο, αφού του έβγαλε προηγουμένως τις χειροπέδες. Ο άτυχος νέος φώναζε σε βοήθεια, αλλά δεν τον άκουγε κανείς και τελικά, ώρες μετά, έκπληκτος ένας τσοπάνης τον αντίκρισε να περιπλανιέται σε κακή κατάσταση, αφού ήταν παγωμένος και σε κατάσταση σοκ. Ο σωτήρας του του έδωσε μια κουβέρτα για να σκεπαστεί και τον μετέφερε στο σπίτι του. Ο 23χρονος διηγήθηκε στους γονείς του την περιπέτειά του και αφού συνήλθε, πήγαν όλοι μαζί «γραμμή» στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν αρκετές ώρες μετά (γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης) σε ερημική τοποθεσία, όπου είχε κρυφτεί για να αποφύγει το αυτόφωρο. Εκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν 33χρονο συνάδελφό τους και προχώρησαν αμέσως στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα εργάζεται με πεντάμηνη σύμβαση σε παιδικό σταθμό, όπου δουλεύει και η κοπέλα του 33χρονου δράστη. Ο 23χρονος φέρεται να την παρενοχλούσε και ο αστυνομικός ήθελε να του δώσει ένα μάθημα. Σημειώνεται ότι της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται αστυνομικός.

Ο 33χρονος κατηγορείται για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, εξύβριση και άλλα αδικήματα που διέπραξε εις βάρος του 23χρονου. Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
espresso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...