Η ΔΗΜ.ΑΡ και η πολιτική της

Η Δημοκρατική Αριστερά προσπαθεί να πείσει τους "αριστερούς" ψηφοφόρους της ότι στηρίζει την νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική για να σωθεί ο Τόπος!!! Μάλιστα ο κ.
Κουβέλης που είναι από τους πιο πλούσιους πολιτικούς αρχηγούς ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται για τα διακιώματα των εργαζομένους την ίδια ώρα που η ανεργία καλπάζει στο 27% και υπάρχουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ πολιτικές για να ξεπεράσει το 30%. Μάλιστα στην ΔΗΜ.ΑΡ θα συναντήσεις πολλές προσωπικότητες που στηρίζουν ακόμα και σήμερα το lifestyle μιας προηγούμενης εποχής!!! Διαδικτυακά η παρουσία της γίνεται από αρκετά blogs και site που προσπαθούν να μιλήσουν για Αριστερά της Εξουσίας. Μιλάνε για υπευθυνότητα και κατηγορούν τα άλλα κόμματα της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) για ουτοπικές θέσεις και λαϊκισμό. Βρε σύντροφοι δεν ενώνεστε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού σοσιαδημοκράτες παίζετε και εσείς. Άλλωστε με τα στελέχη που έχετε όχι να κυβερνήσετε δεν είσαστε σε θέση αλλά ούτε παντωπολείο δεν σας έχει ο κόσμος ικανούς να διαχειριστείτε. Οι ευθύνες σας για ότι σήμερα βιώνουμε είναι ίδιες με των άλλων δυο κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Γι' αυτό καλό θα είναι για εμάς που είμαστε ειλικρινειίς απέναντι στους ελάχιστους αλλά πιστούς αναγνώστες μας να σας ασκούμε κριτική για ότι συμβαίνει.Δεν θα σας λυπηθούμε γιατί με την στήριξή σας σε αυτή την Κυβέρνηση το μόνο που πετυχαίνετε είναι να έχετε υπουργικούς θώκους για κάποια από τα στελέχη σας και να δίνετε "αριστερό" άλλοθι σε όσους μας γ@μ@νε καθημερινά με τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...