ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ

http://www.e-reporters.gr/
Με την ευκαιρία της "φτωχής" πολιτικής επικαιρότητας, είπαμε να σας υπενθυμίσουμε αναλυτικά, πόσα χρωστάνε ΠΑΣΟΚ και Ν,Δ, έτσι για να μην ξεχνάμε όλοι μας γιατί ήρθε η τρόικα στην χώρα μας.



Αν η πολιτική που ασκείς είναι κακή, τότε είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να δεχτείς επιτήρηση, ιδίως αν είσαι και μέλος της Ευρωζώνης. Οι ξένοι δεν είναι τα κορόιδα που μια ζωή θα μας δανείζουν, χωρίς να παράγεται κάποιο έργο. Σας υπενθυμίζουμε λοιπόν αναλυτικά τα ποσά που χρωστάνε τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που είχε αναρτήσει ο Πάνος Καμμένος στη σελίδα του στο facebook πριν λίγο καιρό. Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα, 10.000.000 ευρώ στην Marfin Bank και 5.000.000 ευρώ στην Πειραιώς, σύνολο 111.800.000 ευρώ! Η Ν.Δ από την άλλη χρωστάει 105.000.000 ευρώ στην Αγροτική, και 15.000.000 ευρώ στην Πειραιώς, σύνολο 120.000.000 ευρώ! Επομένως κακώς αναρωτιόμαστε, γιατί ήρθε η τρόικα στην χώρα μας και γιατί επιβλήθηκαν τόσα σκληρά μέτρα. Αν δεν μπορείς να νοικοκυρέψεις το ίδιο σου το κόμμα, πως θα νοικοκυρέψεις όλη την Ελλάδα; Αν τελικά χρειάζεσαι επιτήρηση στο πολιτικό σου καθήκον και έργο, τότε θα την έχεις, είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Και θεωρούμε αδιανόητο ότι καταψηφίστηκε από τη Βουλή, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική, για τους λόγους που οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...