Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Final Four


φωτο αρχείου
Τηλεγράφημα του Europa Press, επισημαίνει ότι η Ευρωλίγκα δεν πρόκειται να αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαθχεί στη Βαρκελώνη 6-8 Μαϊου, αν και μερικά αιτήματα της Μακάμπι βρίσκονται ακόμα υπό εξέταση.

Η Μακάμπι είχε αποστείλει έγγραφο στην Ευρωλίγκα μέσω του οποίου ξεκαθάριζε -μεταξύ άλλων- την αδυναμία συμμετοχής της σε περίπτωση πρόκρισης της στον τελικό, καθώς η ημερομηνία συμπίπτει με το "Yom Hazikaron" (την ημέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες και τα θύματα τρομοκρατικών ενεργειών), μία ημέρα που ο νόμος στο Ισραήλ δεν επιτρέπει τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα μετά τις 8 το βράδυ.
Όπως αναφέρεται, στο τηλεγράφημα του ισπανικού πρακτορείου ειδήσεων, οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας ενημέρωσαν τη Μακάμπι ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής των ημερομηνιών, ενώ το μόνο αίτημα που εξετάζει η διοργανώτρια αρχή είναι αυτό της αλλαγής της ώρας.
Οι Ισραηλινοί, πάντως, έχουν ζητήσει η αναμέτρηση να διεξαχθεί το αργότερο 4-5 το απόγευμα, αλλά η Ευρωλίγκα έχει ξεκαθαρίσει ότι οριστική απόφαση θα ληφθεί μέχρι την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...