Η γυναίκα που άλλαξε τον Αμπράμοβιτς

Η γυναίκα που άλλαξε τον Αμπράμοβιτς
Μια γυναίκα σε φέρνει βόλτα… Το θυμάστε το τραγούδι; Λες και γράφτηκε για τον Αμπράμοβιτς είναι, αφού σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες μια γυναίκα και συγκεκριμένα η Ντάρια Ζούκοβα είναι αυτή που  κατάφερε να του αλλάξει την ζωή… και το γούστο!

Ο Ρώσος μεγιστάνας, ένατος πλουσιότερος στον κόσμο σύμφωνα με τους Forbes, γνώρισε την 29χρονη Ντάρια Ζούκοβα τον Φεβρουάριο του 2006. Από τότε μεταμορφώθηκε…
Ως γνωστόν ο Αμπράμοβιτς ήταν λάτρης του ποδοσφαίρου και οπαδός των… γιοτ! Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτης έργων τέχνης, αφού η Ντάρια του άλλαξε το γούστο.
Είχε γίνει άλλωστε μεγάλο σούσουρο, όταν ο μεγιστάνας και πατέρας πέντε παιδιών εμφανίστηκε σε δύο δημοπρασίες στην Νέα Υόρκη. Τέτοια μετάλλαξη υπέστη, που θα ξοδέψει 250 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει το δικό του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Για την ιστορία, η Ντάρια, αν και μόλις 29 ετών, έχει την δική της γκαλερί και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μουσείου Τέχνης στο Λος Άντζελες. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ομοιοπαθητική Ιατρικήστο Λονδίνο, αλλά είναι και σχεδιάστρια ρούχων, τα οποία ρούχα μάλιστα επιλέγουν διάσημες του Χόλιγουντ, όπως η Ντρου Μπάριμορ.
Για τα μάτια της Ντάρια λοιπόν ο κατά 15 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της έβαλε τέλος στον γάμο του με την πρώτη σύζυγό του Ιρίνα. Μαζί με το χαρτί του διαζυγίου η Ιρίνα πήρε στα χέρια της 300 εκατ. ευρώ, ένα σπίτι στην Μόσχα, ένα στην Βρετανία, ένα γιοτ και ένα αεροπλάνο, ενώ τα έξοδα των παιδιών έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Ρώσος μεγιστάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...