Μία μελαχρινή καλλονή στην αγκαλιά του Σεϊταρίδη

Μάτια μόνο για τη Ρόζα Αντζουλάτου φαίνεται να έχει εδώ και περίπου ένα μήνα ο άσος του Παναθηναϊκού, Γιούρκας Σεϊταρίδης, αφού τα φλας φωτογραφικού φακού αποθανάτισαν ερωτικά τετ- α- τετ τους σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου ζευγαριού, η οποία έγινε πριν μερικές εβδομάδες ήταν στο κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν άλλη μια παρέα, “ερυθρόλευκη” αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο.
Ο Σεϊταρίδης δε σταμάτησε να ασχολείται με την αγαπημένη του Ρόζα, η οποία είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος της Νομικής σχολής.
Οι φήμες λένε ότι η Ρόζα, δεν υπέκυπτε εύκολα στο φλερτ του διάσημου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την κυνήγησε επίμονα με δώρα, λουλούδια και εκπλήξεις, όπως αναφέρει η Real News.
Όμως η προσπάθεια του Σεϊταρίδη ανταμείφθηκε και το ζευγάρι περνάει στιγμές ευτυχίας, ενώ όσο αναφορά την Ρόζα εργάζεται σε τμήμα πωλήσεων και marketing και αρθρογραφεί επίσης περί ιατρικών θεμάτων.
Ενώ δεν διστάζει να δηλώσει ότι το στήθος της “το πήρε από τον πατέρα της”, αφού έκανε πλαστική, ενώ είχε μπει στην ομάδα των διαγωνιζόμενων Playmate όμως θεώρησε ότι δεν θα τα κατάφερνε και αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...