Καμιά ελπίδα για αφύπνιση η Ελλάς κοιμάται!!!!!!

Του Σταύρου Μαρίνη
Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια κρίση , η νύχτα είναι πλέον νεκρή καθώς ελάχιστοι συνέλληνες έχουν την οικονομική δυνατότητα να διασκεδάζουν κάθε βράδυ. Ακόμα όμως και τα ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακα νιώθεις την παγωμάρα που έχει ο κόσμος. Περιορίζουν τα έξοδά τους και τις άπειρες βόλτες ενώ ψάχνουν οικονομικότερες λύσεις διασκέδασης. Αυτός ο χειμώνας ήταν πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενος και η Άνοιξη δείχνει να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.
Ας ελπίσουμε το καλοκαίρι να δώσει μια ανάσα γιατί χιλιάδες επιχειρήσεις είναι έτοιμες να βάλουν λουκέτο σε όλη την χώρα. Οι δημοσιογράφοι απεργούν για τα ΧΡΗΜΑΤΑ για τέσσερις μέρες και πάνε και για στάση εργασίας την Δευτέρα ενώ ΠΟΤΕ δεν έκαναν για την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ που τους επιβάλλουν τα μικρά και μεγάλα αφεντικά τους. Ελάχιστοι πλέον εμπιστεύονται τους δημοσιογράφους και έχουν απαξιωθεί πλήρως στην συνείδηση της κοινής γνώμης που τους θεωρεί το ίδιο αναξιόποιστους με τους πολιτικούς εάν όχι και περισσότερο!!!! Το διαδίκτυο απέκτησε τα ίδια αφεντικά με τα κλασσικά ΜΜΕ με Μπόμπολα, Κουρή , Λαμπράκη , Αλαφούζους , Γιαννακόπουλους , και φυσικά όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους να έχουν δικά τους sites. Blogs με μεγάλη επισκεψιμότητα είναι στα χέρια επιχειρηματιών όπως π.χ το newsbeast του Κοπελούζου. Άλλωστε τα ελληνικά blogs δεν έχουν μεγάλο δίκτυο πληροφοριών και όσοι από εμάς έχουμε προτιμάμε να μην ασχολούμαστε με ένα διαδικτυακό κοινό παντελώς αδιάφορο για σοβαρά θέματα. Η λύση για εμάς είναι να στραφούμε στο εξωτερικό και κυρίως να ενημερώσουμε τους Έλληνες που ζουν εκεί για την κατάντια της χώρας αλλά και για τις ευθύνες που έχει το πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα που λυμαίνεται τον δημόσιο πλόύτο από το 1945 και μετά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...