Ίβκοβιτς: Κοιτάμε μπροστά


Ίβκοβιτς: Κοιτάμε μπροστά eurokinissi
Ο αποκλεισμός από την Σιένα ανήκει στο παρελθόν και αυτό κατέστησε σαφές ο Σέρβος κόουτς, ενώ χαρακτήρισε καλύτερη την ιταλική ομάδα στα παιχνίδια με τους Πειραιώτες στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα.
Ο Σέρβος κόουτς των ερυθρολεύκων, τόνισε αρχικά: "Η ομάδα αντέδρασε καλά. Είχαμε πολύ δύσκολη επιστροφή μετά τον αποκλεισμό από την Σιένα και κάναμε μια μόλις προπόνηση. Ο κόσμος μας φέρθηκε καλά... Ήταν πολύ δύσκολο για όλους, δεν είναι τυχαίο ότι η Μπαρτσελόνα έχασε το ματς πρωταθλήματος που είχε στην έδρα της. Παίξανε όλα τα παιδιά που είχαμε στην διάθεσή μας και τώρα συνεχίζουμε την δουλειά μας.
Ο Κέσελ έμεινε πίσω με ένα τραυματισμό που κράτησε παραπάνω από ότι περιμέναμε και περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμος. Δίκαια αποκλειστήκαμε. Η Σιένα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, μας χτύπησε σε όλα τα αδυνάτα σημεία μας. Ήταν περίεργη σειρά από το πρώτο ως το τελευταίο παιχνίδι της. Είναι παρελθόν και δεν μπορούμε να μην κοιτάξουμε μπροστά. Από την πλευρά μου έκανα ότι περισσότερο μπορούσα".
Στην συνέχεια, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάξει μπροστά:
"Είναι δουλειά μας να προχωράμε μπροστά και να ανταποκρίνεται ο καθένας στον ρόλο του. Ανέλαβα τις περισσότερες ευθύνες και αν χρειαστεί, τις παίρνω όλες πάνω μου. Έχουμε έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά που δεν βοήθησαν και ούτε και εγώ τους βοήθησα όσο έπρεπε. Ο Σπανούλης για παράδειγμα ποτέ στην καριέρα του δεν έχει φάει τόσο ξύλο. Ακόμα μαθαίνω εγώ, άρα και οι παίκτες μου... Παρουσιαστήκαμε πολύ κακοί στην άμυνα, φάγαμε περισσότερους πόντους απ' ό,τι συνηθίζουμε".
Για τις δηλώσεις του Γιάριτς, δεν θέλησε να σχολιάσει ιδιαίτερα:
"Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον Γιάριτς. Εγώ τουλάχιστον είμαι σοβαρός άνθρωπος, δεν πρόκειται να πω κακή κουβέντα, αλλά δεν μπορώ να πω και καλή... Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο που μας στήριξε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Όλα μπορώ να τα καταλάβω, μόνο δεν μπορώ να κατανοήσω πως δεν εκμεταλλευόμασταν το μπόνους που είχαμε για τις βολές. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήθελαν τα παιδιά".
Δηλώσεις από Κατσίβελη...
Για τον ρόλο που έχει παίξει στην ψυχολογία της ομάδας ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Σιένα, μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.
Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είπε μετά τον αγώνα: «Έχουμε επηρεαστεί από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μας. Η ζωή συνεχίζεται, οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να έχουμε αισιοδοξία. Έχουμε δύο στόχους μπροστά μας», δήλωσε ο Κατσίβελης και συνέχισε: «Το πρωτάθλημα θα ήταν εξίσου σημαντικό ακόμα και αν περνούσαμε στο φάιναλ φορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...