Κίνηση ανθρωπιάς από Βύντρα

Σε μια κίνηση που δείχνει μεγάλη ευαισθησία προχώρησε ο Λουκάς Βύντρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τους ανθρώπους που σκέκονται με πράξεις και όχι με λόγια στο πλευρό του Γιάννη Σιβδικάλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», ο διεθνής αμυντικός ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει τον άτυχο Γιάννη, ο οποίος είχε χάσει τα πόδια του, όταν πριν από λίγους μήνες παρασύρθηκε από τρένο στη διάβαση της Κωνσταντινουπόλεως.

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημα του 22χρονου, ο άσος της Λεβάντε ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει. Έμαθε τις λεπτομέρειες για το πρόβλημα του άτυχου αθλητή και ανέλαβε να καλύψει με δικά του χρήματα την τοποθέτηση του ενός τεχνητού μέλους. Μάλιστα ο Βύντρα είχε ζητήσει να μη μαθευτεί το παραμικρό, αλλά η εμπλοκή του διέρρευσε, όταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να έρθει σε επαφή με την οικογένεια, το είπε κάποια στιγμή στον Γιάννη.

Ο άτυχος νέος ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λουκά για να τον ευχαριστήσει και οι δυο τους τα είπαν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο διεθνής άσος βρέθηκε την Ελλάδα για το φιλικό της Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...