Ανακατατάξεις και απολύσεις στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση


Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της η Ελένη Μωραΐτη, κλείνοντας την εκπομπή "Ανοιχτή Γραμμή" της Παρασκευής (1/2), αφού ήταν η τελευταία την οποία παρουσίασε, μετά από τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η διεύθυνση του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση. Νέα παρουσιάστρια της εκπομπής, από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/2), θα είναι η Λία Μαυρίδου, που επιστρέφει και πάλι στον τηλεοπτικό σταθμό, που στις αρχές του 2000 είχε ξεκινήσει την δημοσιογραφική της πορεία.
Η Ελένη Μωραΐτη, εκτός από την αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ενώ πληροφορίες φέρουν και τον Θανάση Κουμπαρούδη, να "ανηφορίζει" την Αίνου.
Μετά την εκλογή της ως βουλευτής της Ν.Δ, η Φωτεινή Αραμπατζή παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύντριας του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση και τη θέση της ανέλαβε η αδελφή της Μαρία, που μετακόμισε οριστικά στις Σέρρες από την Αθήνα. Αναβαθμισμένο ρόλο, στον τομέα ενημέρωσης, έχει η δημοσιογράφος Μαρία Νάβαλη.
Η νέα διεύθυνση ωστόσο, προχώρησε και σε απολύσεις, απομακρύνοντας τον έως πρότινος Τεχνικό Προϊστάμενο Δημήτρη Παπαμιχαλάκη και τη δημοσιογράφο Νάντια Δερέμπεη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...