ΑΕΚ: Συνάντηση με Στουρνάρα για τη ρύθμιση των δόσεων

Ο κύκλος των εξαφανισμένων επενδυτών συνεχίζεται στην ΑΕΚ, αφού ο Δημήτρης Βιντιάδης ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι μόνο εάν ρυθμιστούν σε δόσεις οι οφειλές της ΠΑΕ προς το δημόσιο, θα υπάρξει πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ» ο Έλληνας επιχειρηματίας, μέσω επιστολής του στον Ανδρέα Δημητρέλο, ανέφερε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόταση και δεν μπορεί να υπάρξει, εφόσον οι δόσεις δεν γίνουν περισσότερες από 48».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο δρόμος για τον Βιντιάδη θα ανοίξει εάν κι εφόσον οι δόσεις γίνουν τουλάχιστον 60 και το ποσό που θα πρέπει να πληρώνει στο Δημόσιο είναι περίπου 350.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

Το θέμα είναι ότι ο Βιντιάδης δεν έχει εμφανιστεί από εκείνη την επιστολή στον Ανδρέα Δημητρέλο και ουδείς γνωρίζει εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ.

Πάντως κάποιοι δεν αποκλείουν, εντός της εβδομάδας, να γίνει μια συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ώστε να καταφέρουν να πετύχουν την ρύθμιση. Άλλωστε σε αντίθετη περίπτωση το δημόσιο κινδυνεύει να τα χάσει όλα…

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...