Χαμένες θυσίες αφού η επιστροφή στην δραχμή είναι προκαθορισμένη από τους Κερδοσκόπους!!!

Τα ΜΜΕ της πατρίδας μας πανικοβάλλουν τους πολίτες για τον φόβο επιστροφής στην δραχμή. Με τον τρόπο αυτό καλούν ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταβάλλουν φόρους και βάρη που δεν τους αναλογούν την ώρα που το μεγάλο κεφάλαιο έχει βγάλει δις ευρώ στο Εξωτερικό και περιμένει καρτερικά την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Χώρας για να θησαυρίσει με την επιστροφή στην δραχμούλα!! Όσο και εάν ακούγεται ΤΡΑΓΙΚΟ πάλι εμείς οι μικρομεσαίοι θα χάσουμε αφού η παραμονή μας στην ζώνη του ευρώ δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο με ΘΑΥΜΑ.
Μόνο άμα μας χαριστεί όλο το χρέος μας θα έχουμε την δυνατότητα να ορθοποδήσουμε και αυτό φυσικά δεν ξέρουμε πως θα συμβεί. Οι θυσίες μας τα δυο τελευταία χρόνια για πολλούς από εμάς οι θυσίες πολύ περισσότερων ετών χάθηκαν μονομιάς χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε ότι θα θέλαμε. Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος τεράστιες και είναι σίγουρο ότι κανείς από τους πραγματικούς ενόχους δεν θα έχει την ευθυξία να παραδεχθεί τα λάθη του και να αυτοκτονήσει για τα δεινά της Χώρας. Μέχρι τον Μάϊο η Χώρα θα έχει επιστρέψει στην δραχμή και εμείς στην δεκαετία του 1950!!! Τώρα όσο και να κάνουμε θυσίες κανείς δεν θα τις ανταμείψει γιατί το παιχνίδι δεν παίζεται ακόμα όπως λέει το τραγούδι του Βασίλη αλλά είναι ΧΑΜΕΝΟ. Εμείς με ευθύνη πάντα σας λέμε τις αλήθειες έστω και εάν αυτές ΠΟΝΑΝΕ . Η ελπίδα μας πέθανε και έπρεπε να είχαμε φύγει από την ζώνη του ευρώ από το 2007 τώρα θα φύγουμε ταπεινωμένοι και με χρέη που δημιούργησαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι και όσοι μη Εβραίοι στην καταγωγή σκέπτονται και πράττουν όπως αυτοί. Γιατί 50 και πλέον χρόνια μετά το "Οι Εβραίοι είναι η δυστυχία μας "| ακούγεται από τα χείλη όλο και περισσότερων Ευρωπαίων Πολιτικών και φυσικά Πολιτών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...