Στηρίζει την Πηνελόπη

Τις εκφράσεις που έπαιρνε στο πρόσωπό της, καθώς άκουγε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, μετά τη διαδικασία του «skate off» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο δέκατο live του «Dancing On Ice», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή.

Οι συνεργάτες της «Πρωινής Μελέτης» βλέποντας το απόσπασμα από την αποχώρηση του Γιώργου Χειμωνέτου, το βράδυ της Κυριακής, είπαν πως αν αποχωρούσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι πολύ πιθανό να μην ήταν τώρα σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση . Η 33χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής, ακούγοντας τα σχόλια αυτά, υποστήριξε τη γνωστή ηθοποιό λέγοντας: «Ο κάθε άνθρωπος όταν εκφράζεται έχει έναν δικό του τρόπο. Κάποιοι είναι λίγο πιο υπερβολικοί και άλλοι εξαιρετικά εσωστρεφείς και συνεσταλμένοι. Ενδεχομένως σε κάποιους δεν ταιριάζει ο τρόπος με τον οποίο η Πηνελόπη διοχετεύει προς τα έξω τα συναισθήματά της».

Πηγή: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...