Κίνημα Αλληλεγγύης Ελλήνων: Ανατολική Αττική

Την περίοδο των εορτών κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποίησε επίσκεψη σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες της ευρύτερης περιοχής και διένειμε ρουχισμό,τρόφιμα και απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να συμβάλει κατ’ ελάχιστο στο δράμα που βιώνουν καθημερινά.

Η υποδοχή από τις οικογένειες ήταν εγκάρδια και τα χαμόγελα των παιδιών φώτισαν τις ψυχές όλων μας και μας έδωσαν δύναμη για εντατικοποίηση του Αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας.

Από την πλευρά μας δόθηκε η υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα που αγωνίζεται, μοχθεί, υποφέρει και αντιστέκεται.

Το Κίνημα Αλληλεγγύης θα βρίσκεται συνέχεια κοντά στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τα μέτρα της Μνημονιακής Συγκυβέρνησης και έτσι καλούμε κάθε Έλληνα Πατριώτη να έρχεται σε επαφή με το τηλέφωνο της Τοπικής μας ή να περνάει τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας για να ενισχύει με όποιο τρόπο μπορεί αυτή την προσπάθεια. Είναι στο δικό μας χέρι να μην αφήσουμε τους ξένους δυνάστες να εξαθλιώσουν τον περήφανο Ελληνικό λαό.


http://xa-an-at.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...