Σαρκοζί: Έπρεπε να του έχω σπάσει τη μούρη!

Σαρκοζί: Έπρεπε να του έχω σπάσει τη μούρη!
Ένα δημοσίευμα που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας "άλλαζε τους άνδρες σαν τα πουκάμισα" στάθηκε η αφορμή για να βγει εκτός ορίων ο Νικολά Σαρκοζί.
Ο Γαλλος πρόεδρος δήλωσε μάλιστα πως έπρεπε να "είχε σπάσει τα μούτρα" συντάκτη του άρθρου με τίτλο "24 συμβουλές στον Γάλλο πρόεδρο μετά το γάμο του με την δεσποινίς Κάρλα".

Μία από τις συμβουλές που εξόργισε τον Νικολά έλεγε χαρακτηριστικά: "Μην γνωρίζεις τη γυναίκα σου στους γιους σου, στον Μπαράκ Ομπάμα και σε οποιονδήποτε άλλον άνδρα έχει χέρια".
Στο καινούριο βιβλίο του Franz-Olivier Giesbert, εκδότη του περιοδικού "Le Point", για τη ζωή του Νικολά Σαρκοζί, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια το συγκεκριμένο περιστατικό.
"Ο πρόεδρος της Γαλλίας, μετά το δημοσίευμα τον Ιανουάριο του 2008, ξεκίνησε με μερικές ενστάσεις προτού έρθει το απόλυτο ξέσπασμα".
"Το άρθρο είναι προσβλητικό και έπρεπε να του έχω σπάσει τη μούρη", απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος σύμφωνα πάντα με τον συγγαφέα του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...