Τους πουλάνε παραμύθια για να κερδίσουν χρόνο

Tου Σταύρου Μαρίνη 
Στο alter έχουν τους εργαζόμενους στο δούλεμα ότι τάχα μου έχει βρεθεί Κύπριος Επενδυτής που θα σκάσει στις 21 Απριλίου Μεγάλη Πέμπτη τα οφειλόμενα τριών μηνών στο κανάλι!!! Μάλλον πρέπει να απευθύνονται σε κρετίνους οι Κουρής-Γιαννίκος που τάχα μου δεν μιλιούνται ενώ εξακολουθούν και συνεργάζονται άψογα!!!! Εμείς λοιπόν που ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις σας λέμε ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων οι εργαζόμενοι στο alter θα πάρουν την Μεγάλη Πέμπτη το δώρο και έναν μισθό!!!
Αυτό κρατήστε το και θυμηθείτε ότι οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Χατζηνικολάου που κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι σιωπούν και δεν ανοίγουν τα μάτια των εργαζομένων. Όσο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο είναι παντελώς ψευδές ότι θα αγοράσει έστω και μια μετοχή από το κανάλι πόσο μάλλον να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο ενός σταθμού που χρωστάει πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ και οι τηλεθεάσεις του στα νεανικά κοινά είναι συνεχώς πολύ χαμηλές. Η ΕΣΗΕΑ για ακόμη μια φορά δεν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να υπερασπίσει τα μέλη της που δουλεύουν 12ωρα και αμείβονται με τα ψίχουλα των μεγαλοεργολάβων. Κρίμα από τον κ. Σόμπολο περιμέναμε περισσότερα πράγματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...