Ποιός μάγεψε την Φαίη Σκορδά πριν από τον Λιάγκα;


Ποιός μάγεψε την Φαίη Σκορδά πριν από τον Λιάγκα;
Υπάρχει αντίπαλο δέος για τον Γιώργο Λιάγκα στην σχέση του με την Φαίη Σκορδά; Δεν υπάρχει αλλά υπήρχε ένας μεγάλος έρωτας και αποκαλύφθηκε δια στόματος Γιώργου Λιάγκα, όταν τον συνάντησε.
Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον αντίζηλό του Στέφανο Κορκολή! Όχι  ο γνωστός συνθέτης  δεν είχε δεσμό με τη Φαίη Σκορδά αλλά... πλατωνικό έρωτα. Ναι καλά διαβάσατε .Oπως του εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής η Φαίη Σκορδά όταν ήταν μικρή όχι μόνο θαύμαζε τον Στέφανο Κορκολή αλλά ήταν και ερωτευμένη μαζί του.

Ο Στέφανος Κορκολής είπε να ανταποδώσει τα κομπλιμέντα  και έκανε ένα δώρο στο ζευγάρι..Συνέθεσε ένα τραγούδι γι αυτούς και τους το έπαιξε στο πιάνο..Η συγκίνηση του ζευγαριού ξεχείλισε.
Μετά τη συγκίνηση ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη. Γίνεται ο Γ. Λιάγκας να μην αναφερθεί στην Ευγενία Μανωλίδου; Δεν ήξερε όμως ο παρουσιαστής πως ο Στέφανος Κορκολής είχε γνωρίσει την Ευγενία πολύ πιο πριν. «Την Ευγενία Μανωλίδου τη γνώρισα πριν από χρόνια. Είχαμε κοινό μάνατζερ και ήταν να συνεργαστούμε μουσικά. Τη θεωρώ πολύ καλή μουσικό. Η συνεργασία βέβαια δεν έγινε ποτέ γιατί εγώ αλλιώς την άφησα και  αλλιώς τη βρήκα» είπε ο τραγουδιστής.
Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε να ακούσει μία μπηχτή από το στόμα του τραγουδιστή για την Ευγενία Μανωλίδου ως παρουσιάστρια εκείνος δεν του έδωσε την ικανοποίηση: «Τελικά η Μανωλίδου ασχολήθηκε με την παρουσίαση .Εντάξει ωραία κοπέλα τη θεωρώ, αλλά δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω την εκπομπή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...