Η Μενεγάκη και οι φήμες περί εγκυμοσύνης


Η Μενεγάκη και οι φήμες περί εγκυμοσύνης
Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται και πάλι σε κατάσταση ενδιαφέρουσας, αλλά αυτή τη φορά από τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Η ίδια κρατά σιγή ιχθύος γύρω από το συγκεκριμένο γεγονός αλλά τα σημάδια της εγκυμοσύνης φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η Ελένη διαμαρτύρεται συνέχεια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ότι έχει ζαλάδες και έντονους πόνους στην κοιλιακή περιοχή. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη που συγκλόνισε: Πριν μείνει έγκυος στην μικρή Λάουρα, είχε άλλη μία εγκυμοσύνη, αλλά δυστυχώς απέβαλλε στον τρίτο μήνα.
Την επιθυμία της να κάνει και ένα τέταρτο παιδί είχε εκφράσει και παλαιότερα, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Πολλοί βέβαια ισχυρίζονται πως οι έντονες και ξαφνικές αδιαθεσίες της ωραίας Ελένης είναι ένα ακόμη τέχνασμα της ίδιας για να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και προπάντων να ανεβάσει όσο περισσότερο μπορεί τα "πεσμένα" νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...