Έχασα πολύτιμο καιρό

Αμάν τι γίνετε;
Tου Σταύρου Μαρίνη 
Χάθηκε η επικοινωνία μας και όχι μόνο με δική μου ευθύνη!!! Μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και ενώ είχα ήδη διαπιστώσει πόσο "ρηχοί" είναι οι αναγνώστες του διαδικτύου ήρθαν και οι κακές δικές μου επιλογές. Ξαφνικά θύμωσα πάρα πολύ με την αδιαφορία σας , τσαντίστηκα που γίνατε ξαφνικά troma-κτικοί και απόμακροι και είπα να δώσω σε νέα παιδιά την δυνατότητα να εκφράσουν ότι δεν τους άφηναν στα ΜΜΕ που δούλευαν. Όμως εκεί διαπίστωσα ότι είχαν ήδη μάθει μια ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ που εμένα δεν με εκπροσωπεί και όταν άλλαξα ρότα εσείς μου τονίσατε για ακόμη μια φορά ότι είσαστε ότι ακριβώς διαβάζετε!!! Και επειδή όλοι σας γνωρίζετε πολύ καλά σε ποια blogs και sites μπαίνετε στο internet καλύτερα να μην αναλύσουμε παραπάνω τις συνήθειές σας. Για τις δικές μου κακιές συνήθειες έχω μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν και σας πληροφορώ ότι θα παραμείνω ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ακόμα και εάν χρειάστηκε να χάσω κάποια δεκάδες ευρώ έτσι για να αποδείξω σε όλους σας ότι είμαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
Δεν κρύφθηκα ΠΟΤΕ και ευχάριστα ακόμα και σήμερα σας λέω κατάματα ότι έχω στραφεί σε άλλες χώρες που κάποιοι ακούνε περισσότερο , διαβάζουν περισσότερο και θα έχουν καλύτερο μέλλον. Εδώ απλά παλεύω να μην χαλάσω μαζί με εσάς που ακόμα και τώρα δεν κατανοείτε για ποιους λόγους φτάσαμε ως εδώ. Περιμένετε να έρθει κάποιος να σας "σώσει" αλλά αυτήν την φορά κανείς δεν πιστεύει σε ψέμματα που για δεκαετίες μονοπολούσαν την πολιτική ζωή του Τόπου. Όσο για τους "συναδέλφους" μου βγάζουν ακόμα μεροκάματο πουλώντας ψεύτικες ελπίδες και υποστηρίζουν μεγαλοαπατεώνες για ένα κομμάτι ψωμί!!! Αυτοί είμαστε και για αυτό δεν έχουμε μέλλον. Αναζητείται ΦΩΣ από μέσα μας φίλες και φίλοι , αλλά εγώ πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να υποστηρίξω την μικρότητα της πλειοψηφίας των αναγνωστών του διαδικτύου.  Ας ζήσω λοιπόν τις στιγμές και ας μην χάνω χρόνο με κάτι που είναι χαμένο. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα που έχασα όσο για τον χρόνο που έχασα και δυστυχώς αυτός δεν γυρίζει πίσω.
ΥΓ: Το κείμενο είναι για υποψιασμένους αναγνώστες αυτούς που πάντα καταλάβαιναν ότι ΕΙΜΑΣΤΕ διαφορετικοί για όλους τους άλλους απλά προχωρείστε πιο κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...