ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε

Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης και ο Γενικός Γραμματέας Συγχρηματοδοτούμενων Δημοσίων Έργων Σέργιος Λαμπρόπουλος, θα επισκεφθούν τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 10:30 το πρωί, τα γραφεία της «Εγνατίας Α.Ε.» και θα έχουν συνεργασία με τη νέα διοίκηση για την ανάπτυξη της νέας στρατηγικής της εταιρίας.

Στις 14.30, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί τα γραφεία της Δ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης (ΔΥΠΕ) όπου θα συναντηθεί με τους επικεφαλής των διοικήσεων των δυο ΔΥΠΕ Άρη Μπουσουλέγκα (ΔΥΠΕ-Μακεδονίας και Θράκης) και Χρήστο Ζηλίδη (ΔΥΠΕ- Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) καθώς και την Δήμητρα Αγκαθίδου εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της «ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.». Η συνεργασία τους θα αφορά στον προγραμματισμό της κατασκευής των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των δυο ΔΥΠΕ.
Το απόγευμα στις 18.00, ο Υφυπουργός, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος θα παρουσιάσει σε ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ του Σ.Β.Β.Ε την εξέλιξη των δημοσίων υποδομών ανάπτυξης στη Βόρεια Ελλάδα καθώς και το νέο προγραμματισμό της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...