«Θα είναι οι τελευταίες θυσίες»

Τρεις υποσχέσεις έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη διάρκεια συζήτησης επί του Προϋπολογισμού 2013.

Πρώτον, δήλωσε ότι οι θυσίες που απαιτούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, θα είναι οι τελευταίες θυσίες. Δεύτερον, οι αδικίες θα αρχίσουν να επανορθώνονται και τρίτον τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα.

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα υπολείμματα των συντεχνιών και πρόσθεσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα πάρει τη δόση, και απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «το να δηλητηριάζετε τον ελληνικό λαό καλλιεργώντας την απελπισία, κερδοσκοπώντας στην απόγνωση, ευχόμενοι τα χειρότερα, έχει και ένα όριο». «Τρομοκρατείτε την ελληνική κοινωνία και εκείνη σας αποβάλλει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα γυρίσει σελίδα, κυνηγώντας τις επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα με την ανακεφαλοποήηση των τραπεζών θα φύγει η αβεβαιότητα, υποστήριξε.

Πριν από λίγες ημέρες, πρόσθεσε, ψηφίσαμε την πιο σαρωτική μεταρρύθμιση που έχει γίνει στην Ελλάδα ενώ μιλώντας για την ανταγωνιστικότητα της χώρας σημείωσε ότι παρουσιάζει σαφή σημεία βελτίωσης.

Κάνοντας αναφορά στους υπαλλήλους της Βουλής, ο Πρωθυπουργός έθεσε το εξής ερώτημα: «Είναι λογικό οι υπάλληλοι της Βουλής να παίρνουν οκταπλάσιο εφάπαξ από αυτό των υπόλοιπων υπαλλήλων;».

Συνεχίζοντας, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα χαρίσουμε τη νέα γενιά στην ξενιτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...