«Να είμαστε ενωμένοι»

Ο Έντισον Καβάνι μίλησε για τη νίκη της Νάπολι επί της Παλέρμο με 2-0, αλλά και για την επιλογή του προπονητή του, Βάλτερ Ματσάρι, να ξεκινήσει βασικό τον Λαβέτσι, αντί για τον ίδιο.

«Θέλαμε και χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Χρειάζεται, όμως, να συνεχίσουμε έτσι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν μας λείπει το κίνητρο» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Marte» και συνέχισε αναφερόμενος στην επιλογή του Ματσάρι:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές του και αυτές αποδεικνύονται σωστές. Χρειάζεται όλοι να είμαστε μαζί και να είμαστε ενωμένοι για να αγωνιστούμε ξανά στο Champions League».

Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από Ουντινέζε, Ίντερ και Λάτσιο, ενώ για την ολοκλήρωση της Σέριε Α απομένουν δύο αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...