Ντέρμπι αιωνίων


Δύο βήματα χωρίζουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Σήμερα (19:00 ΝΕΤ) στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ ένας εκ των δύο «αιωνίων» θα βρεθεί πιο κοντά στο μεγάλο στόχο. Με κόσμο και Λο στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι».
Με κόσμο και Λο για το 2-1
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το πλεονέκτημα της έδρας του και να βρεθεί ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 15 χρόνια. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, που εξαφάνισε από την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα και θα ενισχύσει τους Πειραιώτες στην προσπάθεια να περιορίσουν στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη μοναδική ήττα τους στο ΣΕΦ φέτος. Πέραν της εξέδρας, ο Ολυμπιακός θα είναι ενισχυμένος και με τον Έισι Λο.

Ως ευκαιρία να «σπάσουν» την έδρα του Ολυμπιακού και να φτάσουν μία ανάσα από το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» απέφυγαν την Πέμπτη το σοκ της δεύτερης ήττας και παρά τη μεγάλη κόπωση που υπάρχει στις τάξεις των παικτών, αυτή περνά σε δεύτερη μοίρα πριν από ένα τόσο κομβικό ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...