Σας λείψαμε... και εσείς το ίδιο

Οι διαδικτυακοί μας φίλοι τώρα τελευταία μας κατακλύζουν με mail και μας μιλούν για διάφορα θέματα που τους απασχολούν με κυριώτερο αυτό της ανεργίας. Και είναι λογικό σε χαλεπούς καιρούς να μην υπάρχουν νέες επιχειρήσεις αφού η Πολιτεία αποφάσισε μέσω υψηλών φόρων να χτυπήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κλείνουν μην μπορώντας να αντέξουν τους αβάστακτους και άδικους φόρους. 
Εμείς άλλωστε υπήρξαμε από τα πρώτα θύματα αυτής της κατάστασης αφού δεν είχαμε την προνοητικότητα να μετατρέψουμε τους συνεργάτες μας σε Κινέζους εργάτες!!! Ούτε βέβαια κατορθώσαμε οι ίδιοι να έχουμε κανένα οικονομικό όφελος από την διαδικτυακή μας παρουσία αλλά ούτε και το φέρουμε βαρέως αφού το χόμπι μας δεν κατέστη δυνατό να μας κάνει να λύσουμε βιοποριστικά προβλήματα. Άλλωστε στο διαδίκτυο επιβιώνουν όσοι έχουν κρυφή χρηματοδότηση ή όσοι είναι κολοσσοί όπως π.χ κάποιοι που σήμερα ισχυρίζονται ότι τους παρακολουθούν καθημερινά εκ αναγνώστες!! Βέβαια όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί στην καλύτερη των περιπτώσεων οι διαδικτυακοί επισκέπτες τους δεν ξεπερνούν τις 45.000 έως 55.0000 ημερησίως και αυτό ας το γνωρίζουν καλά όσοι αφελείς θεωρούν ότι διαφημίζονται στο internet και θα έχουν και ανάλογες πωλήσεις. Είμαστε μάλιστα ιδιαίτερα επιφυλακτικοί ακόμα και με τα google analyticks αφού ενώ έχουμε κλείσει πάνω από ένα μήνα μας εμφανίζουν επισκέψεις σαν να λειτουργούμε κανονικά!!!! Μάλλον μπαίνουν να δουν εάν κλείσαμε ΤΕΛΕΙΩΣ και ξαναμπαίνουν για να ξαναδιαβάσουν τις ελάχιστες αναρτήσεις που βάζουμε!!! Παράξενα πράγματα που βέβαια δεν συνέβαιναν όσο λειτουργούσαμε με πάνω από 100 αναρτήσεις την ημέρα!! Αναλογικά τότε θα έπρεπε να ήμασταν μέσα στα πρώτα 1000 site της Ελλάδας ενώ ουδέποτε πήραμε καλύτερη θέση από τα 1200!! Πάντως διαβάζουμε με ενδιαφέρον τα μηνύματά σας και απαντάμε σε όλα ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο και βέβαια ενώ πολύ καλά γνωρίζουμε ότι όλο το 2012 θα είμαστε ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έστω και μια φορά την εβδομάδα να έχουμε μια επικοινωνία με όσους επί 4 έτη αγάπησαν την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και την έβαλαν στις αγαπημένες τους διαδικτυακές επιλογές. Να είσαστε υγιείς και να σκέπτεστε ΘΕΤΙΚΑ αλλιώς γρήγορα θα σας πάρει από κάτω κάτι το οποίο επιθυμούν όσοι επιβουλεύονται την ιδιαιτερότητα και μοναδικότητά σας. Και επειδή οι αναγνώστες μας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ δεν θέλουμε να χαθεί ότι καλύτερο διαθέτει αυτός ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΠΟΣ με τα λαμπρά μνημεία που περιμένουν απλώς την ΣΠΙΘΑ μας για να χαρίσουν και πάλι ΦΩΣ σε όλη την ανθρωπότητα.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...