ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/10/2011
Τη χάραξη στρατηγικής εξόδου της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά από δημοψήφισμα και τη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας με όλες τις χώρες στη βάση των αμοιβαίων εθνικών συμφερόντων αποφάσισε το Ζ' Τακτικό Συνέδριο της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου 2011.

¨Οι σημερινές εξελίξεις στην Ε.Ε, τονίζεται στην απόφαση, δικαιώνουν τις εκτιμήσεις και τις θέσεις της Χ.Δ. ότι τόσο η Ε.Ο.Κ. αρχικά, όσο και η Ε.Ε στη συνέχεια, ιδρύθηκαν και υπάρχουν για να υπηρετούν τους ισχυρούς και όχι τους λαούς. Επομένως, η παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε. θα εντείνει την αποικοιοποίηση της χώρας μας και θα κατατείνει στην πλήρη αλλοτρίωσή της από τις κυρίαρχες δυνάμεις της Ε.Ε. Γι' αυτό επιβάλλεται η χάραξη στρατηγικής εξόδου από την Ε.Ε.¨, συμπεραίνει η απόφαση του Συνεδρίου της Χ.Δ.

Το Ζ' Συνέδριο της Χ.Δ. ενέκρινε Διακήρυξη προς τον Ελληνικό λαό η οποία αναφέρεται στην διεθνή και εθνική κρίση οι οποίες, σύμφωνα με τη Χ.Δ., έχουν κύριο αίτιο τους τη φύση και το χαρακτήρα του καπιταλιστικού συστήματος, που θεοποιεί το χρήμα και το κέρδος, αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο αντί ως Εικόνα του Τριαδικού Θεού, ως εργαλείο της μηχανής του συστήματος και ως καταναλωτικό ον και δευτερευώντος σε λαθεμένους χειρισμούς των ηγεσιών. Η Διακήρυξη της Χ.Δ. δημοσιεύεται ολόκληρη στη «Χριστιανική» της 27 Οκτωβρίου.

Το Συνέδριο ενέκρινε τον Απολογισμό Πεπραγμένων τον Οικονομικό Απολογισμό και εξέλεξε τα νέα Όργανα της Χ.Δ.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μανώλης Μηλιαράκης, Αντιπρόεδρος ο Κώστας Καμαριάρης και Γραμματέας της νεοεκλεγείσης Κ.Ε. ο Δημήτρης Πισίνας.

www.xristianiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...