Γεμίσαμε "Ιστολογικές Αμιδάβες"!!!!!!!!!

Χαθήκαμε αφού ένα κάταγμα με κράτησε καθηλωμένο για 10 σχεδόν μέρες στο κρεβάτι και στον γύψο!!!!! Τελικά παρά πέντε δραχμούλα όπως σας είχαμε πρώτοι ΠΕΙ και προς το παρόν μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα δεσμεύει το μέλλον μας για 10-15 χρόνια και μετά (από 5 μήνες και βάλε εκλογές) για να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ άραγε τι; Μα ποιος θα διαχειριστεί την δυστυχία μας με την ΕΠΟΠΤΕΙΑ των Ευρωπαίων "εταίρων" μας και του ΔΝΤ!!!
Τελικά η μόνη έντιμη λύση ήταν το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή η άμεση προσφυγή στις κάλπες ακόμα και εάν αυτό οδηγούσε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Η καταστροφή θα ήταν θεωρητικά μεγαλύτερη με την στάση πληρωμών που θα διαρκούσε από 4 μήνες έως και ένα έτος. Μα τώρα μιλάμε για μειωμένους έως εξευτελιστικούς μισθούς και το κυριώτερο για τεράστια ανεργία με ορίζοντα (στην καλύτερη περίπτωση) δεκαετίας. Επομένως η υποχώρηση της ΝΔ καθιστά ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ και οδηγεί τους Έλληνες σε απόγνωση αφού πλέον θα πρέπει να δημιουργήσουν νέους πολιτικούς σχηματισμούς για να πετύχουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ από την υποδούλωση στο ΝΤΟΠΙΟ και ΞΕΝΟ κεφάλαιο που μας κατέκτησε δίχως να ρίξει μια σφαίρα. Ελπίζουμε την ύστατη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς να μην συμφωνήσει σε μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που θα απόφασίσει και για τις τρεις επόμενες τουλάχιστον. Απαράδεκτη η στάση ΛΑ.Ο.Σ και της κ. Μπακογιάννη η οποία και θα κριθεί από τους Έλληνες πολίτες όποτε και εάν γίνουν εκλογές. Τελικά όλα στην Ελλάδα είναι Θαύματα που κρατάνε 3 το πολύ μέρες , μετά όλοι θα αντιληφθούν ότι η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και το ΝΑΙ σε αυτή είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για το μέλλον των παιδιών μας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...