Fashion in red carpet

Αν οποιαδήποτε από εσάς ισχυριστεί ότι παρακολουθεί την τελετή απονομής των Όσκαρ μόνο για καλλιτεχνικούς λόγους, θα πει ψέματα. Η τελετή είναι το γεγονός της χρονιάς για τη μόδα, αφού πολλές φορές μια σταρ με την εμφάνισή της μπορεί να κλέψει την παράσταση από τη νικήτρια.
Ας δούμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην τελετή της Κυριακής.


Η Natalie Portman κατάφερε, εκτός από το αγαλματίδιο, να κερδίσει και τον τίτλο της πιο κομψής παρουσίας, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Η μοβ τουαλέτα της από τον οίκο Versace εντυπωσίασε.


Ιδιαίτερη ήταν και η εμφάνιση της 14χρονης υποψήφιας για δεύτερο γυναικείο ρόλο Hailee Steinfield, η οποία φόρεσε ένα φόρεμα που θύμιζε πολύ την Grace Kelly, σχεδιασμένο από την Georgina Chapman.


Εκκεντρική, όπως πάντα, η Helena Bonham επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα της Colleen Atwood. Το tip της εμφάνισής της η χειροποίητη βεντάλια.

Λίγα μπορεί να πει κανείς για το ασημί μεταλλικό μακρύ φόρεμα της Gweneth Paltrow από την Calvin Klein Collection.

Όσο για την οικοδέσποινα της βραδιάς, την Anne Hathaway, προτίμησε ένα vintage φόρεμα, αφού το σχεδίασε ο Valentino το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...