Λαμία: Η εντυπωσιακή ξανθιά με τα πλαστά χαρτονομίσματα!

Μία άγνωστη γυναίκα, διοχετεύει πλαστά χαρτονομίσματα καθημερινά  στην αγορά της Λαμίας, ξεγελώντας  τους επιχειρηματίες που της δίνουν τα ρέστα, φυσικά σε αυθεντικά!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση  της άγνωστης παραχαράκτριας μαγνητίζει τα βλέμματα κι έτσι τα θύματά της αντιλαμβάνονται την πλαστότητα των χρημάτων που τους έδωσε μόνο αφού έχει ήδη απομακρυνθεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα ηλικίας περίπου 30-40 χρόνων, με ύψος γύρω στο 1,70-1,75 μ. και ολόξανθα μαλλιά, που φοράει συνήθως ένα δερμάτινο γιλέκο και τιγρέ παντελόνι!
Η  άγνωστη ψωνίζει είδη ευτελούς αξίας δίνοντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στα καταστήματα, αλλά και επίσης πλαστά των 20 ευρώ στα περίπτερα και ψιλικατζίδικα από τα οποία αγοράζει τσιγάρα ή εφημερίδες! Ωστόσο, η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα θύματα που έχουν ενημερώσει την Αστυνομία, η οποία την αναζητά παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...