Και ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”

Και ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”
Το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές στέλνει και φέτος ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης 2011». Μικροί μαθητές των προγραμμάτων του Δήμου και μέλη των Ε.Δ.ΑΠ.Ε γύρισαν το δικό τους video clip στέλνοντας το μήνυμα: «Δεν μιλώ για μια ώρα εγώ… για όλη τη ζωή μας σου μιλώ».

Πρόκειται για μια συμβολική πρωτοβουλία που αποκτά όμως ιδιαίτερη αξία αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει η ενημέρωση όλων και ιδιαίτερα των παιδιών για τα περιβαλλοντικά ζητήματα του πλανήτη.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 20.30 και για μια ώρα ο Δήμος Κορυδαλλού κλείνει συμβολικά τα φώτα στην κεντρική του πλατεία και στα δημοτικά κτίρια, ενώ καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι δημότες. Παράλληλα στην πλατεία Ελευθερίας, την ίδια ώρα, μαθητές του προγράμματος θεατρικής αγωγής των Σχολείων του Δήμου με τους γονείς τους καθώς και μέλη των Ε.Δ.ΑΠ.Ε, οργανώνουν ένα συμβολικό δρώμενο με θέμα την προστασία του πλανήτη. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν και οι επιχειρήσεις διασκέδασης της πλατείας Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...