«Έδωσαν» πρόσωπα και καταστάσεις

Οι καταθέσεις των δύο διαιτητών ξετυλίγουν το κουβάρι των στημένων

Σοβαρά στοιχειά για πρόσωπα και καταστάσεις που συνδέονται με τα στημένα παιχνίδια φέρονται ότι έδωσαν στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου οι διαιτητές Σωτήρης Βοργιάς και Γιώργος Δαλούκας.Την επομένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα τηγν Τετέρτη, θα κληθούν ως μάρτυρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος και ο διαιτητής Κύρος Βασσάρας, ενώ στόχος του εισαγγελέα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των καταθέσεων από μάρτυρες για να προχωρήσει σε κλήσεις υπόπτων για την άσκηση ποινικών διώξεων.
Ο Δαλούκας, μάλιστα, φέρεται να να κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο που του τηλεφώνησε πριν τον αγών Άρη-ΠΑΟ, ισχυριζόμενος ότι δεν επιχείρησε να τον δωροδοκήσει αλλά του άσκησε πίεση.
Τα ερευνώμενα αδικήματα είναι δωροδοκία σε βαθμό πλημμελήματος, εκβίαση και απόπειρα εκβίασης που ενδέχεται να είναι και κακουργήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δαλούκας αρνήθηκε ότι δωροδοκήθηκε η αποπειράθηκαν κάποιοι να τον δωροδοκήσουν. Υποστηρίζει ότι έκανε ένα λάθος και πληρώνει γιατί είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας ενώ επανέλαβε ότι έχει δεχτεί απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...