Κόντρα "στον αέρα"


Νέα κόντρα δημιουργήθηκε σήμερα στην μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην συζήτηση που γινόταν για την νέα εκπομπή του ANT1 "The real housewives of Athens".

Η Αννίτα Ναθαναήλ, ως μία από τις "νοικοκυρές" βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής προκειμένου να πει την άποψή της για όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για εκείνη, τις άλλες κυρίες που συμμετέχουν και την εκπομπή γενικά.
Κάποια στιγμή λοιπόν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Αννίτα Ναθαναήλ απευθύνθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και της είπε πως δεν της αρέσει το ύφος και τα σχόλια που άκουσε, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κανένα ύφος απέναντί της.
Η Αννίτα Ναθαναήλ από τη πλευρά της, εξήγησε πως πρόκειται για μια εκπομπή real life, πως το κοινό δεν είναι ακόμα έτοιμο για να δεχτεί κάτι τέτοιο, πως δεν υπάρχει προκαθορισμένο σενάριο και πως η παραγωγή φτιάχνει το σενάριο στο μοντάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...