Οι όμορφες των Όσκαρ

Η τελετή των Όσκαρ δεν είναι διάσημη μόνο για τις απονομές των χρυσών αγαλματιδίων αλλά και για τις όμορφες παρουσίες που πλημμυρίζουν το κόκκινο χαλί μπροστά από το Kodak Theater. Aς απολαύσουμε, λοιπόν, μερικές από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.





Ας ξεκινήσουμε από τη Mila Kunis και τη Hilary Swank, οι οποίες έλαμψαν μέσα στις ρομαντικές τουαλέτες τους, ενώ είχαν τα μαλλιά τους χτενισμένα όπως οι σταρ της δεκαετίας του '60.











Και τι να πει κανείς για τη Sandra Bullock και την Anne Hathaway, οι οποίες μέσα στις κόκκινες έξωμες τουαλέτες τους έβαλαν «φωτιά» στο κόκκινο χαλί.










Η Kate  Blanchett, φορώντας μια λιλά τουαλέτα κεντημένη στο χέρι μας, αποδεικνύει πως ορισμένες γυναίκες δεν μεγαλώνουν. Απλώς ωριμάζουν.














Η Hally Berry δεν έχει αποτύχει ποτέ έως τώρα να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της, ακόμη και τις χρονιές που δεν είναι καν υποψήφια. Όσο για τη Michelle Williams, δύσκολα μπορεί να κρύψει την ομορφιά της.







Το κόκκινο χρώμα προτίμησε και η Jennifer Lawrence, η οποία ακολούθησε τη συμβουλή… ουκ εν τω πολλω το ευ.












Και τέλος, η Jennifer Hudson και η Reese Witherspoon, οι οποίες με το άψογο και λιτό μακιγιάζ τους τράβηξαν –όπως είχαν σχεδιάσει- όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...