Αποδοκίμασαν τον Άδωνι και την "μπουμπούκα" του


Αντικείμενο αποδοκιμασιών έγιναν το βράδυ του Σαββάτου η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης...
Το γνωστό ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε αθλητική εκδήλωση προς τιμήν του παγκόσμιου Έλληνα πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος κέρδισε τον Τούρκο πρωταθλητή σε έναν καταπληκτικό αγώνα.
Λίγο πριν ξεκινήσει το event, υπήρχε μία τεράστια οθόνη που προέβαλε τις δηλώσεις των επωνύμων λίγο πριν μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τη στιγμή λοιπόν που εμφανίστηκε το ζεύγος Μανωλίδου-Γεωργιάδη στο video wall υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Το γεγονός επιβεβαίωσε σήμερα ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή "TV Weekend".
"Πράγματι συνέβη αλλά περισσότερο γιούχαραν εμένα και καθόλου την Ευγενία. Όπως υπήρξαν και πάρα πολλοί που χειροκρότησαν κιόλας".
Ωστόσο όπως είπε ήταν κάτι που δεν του έκανε καθόλου εντύπωση, καθώς ως πολιτικός που είναι έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις: "Είμαι ένας πολιτικός που δεν επιδιώκω τη συμπάθεια όλων και πολλές φορές έρχομαι σε σύγκρουση. Εμάς δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση".
Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι "η Ευγενία δεν έχει καμία σχέση μ΄αυτό. Όταν ακούστηκε η δική μου δήλωση υπήρξε ένταση. Αυτό συνέβη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...