"Βόμβα" Sport TV με Ολυμπιακό;


Το Sport TV μπορεί να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Αυτές είναι οι πληροφορίες, με το σενάριο να μοιάζει ακραίο, αλλά να μην είναι καθόλου έξω απ’ την πραγματικότητα…



Πως έχουν ακριβώς τα πράγματα; Η ΕΡΤ, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού την ερχόμενη σεζόν (2010-11) λόγω της διάθεσης για οικονομικές περικοπές και του υψηλού τιμήματος κατοχής του συγκεκριμένου αθλητικού προϊόντος.

Σε περίπτωση που έτσι εξελιχτούν τα πράγματα, με δεδομένο επίσης ότι αφενός οι σχέσεις ΣΚΑΙ-Ολυμπιακού δεν διάγουν την καλύτερη περίοδο, αλλά και το ότι είναι πάγια αρχή των Πειραιωτών να μην πηγαίνουν σε συνδρομητικό, να μην «κλειδώνουν» δηλαδή τα δικαιώματα (εκτός αν ο Ολυμπιακός μπει στην κεντρική διαχείριση), τότε πρέπει να βρεθεί ένα ελεύθερης εμβέλειας κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, υπάρχει θέμα με το Sport TV. Το πρώην Magic. Να επιστρέψει εκεί ο Ολυμπιακός μετά από έξι χρόνια. Το αν τελικά θα πάει στο Sport TV εξαρτάται βασικά ΚΑΙ από άλλα θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με τα τηλεοπτικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα και σε κάθε περίπτωση μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες να υπάρξουν νεώτερα.

Τώρα φάιναλ-φορ για ΣΚΑΙ
Ο Ολυμπιακός πέρασε στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ και αυτό πέρα απ’ τους Πειραιώτες έκανε και τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ να πανηγυρίσουν. Το διήμερο 7-9 Μαίου αναμένεται «φωτιά» και στο κανάλι του Φαλήρου οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι θα γίνουν «παπάδες». Έχει φυλαχτεί μπάτζετ και ήδη υπήρξαν τα πρώτα αιτήματα προς τους διοργανωτές.

Πάει για Λίβερπουλ-Μπενφίκα

Την ρεβάνς Λίβερπουλ-Μπενφίκα θα μεταδώσει κατά πάσα πιθανότητα ο ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη (8/4) στο πλαίσιο των ρεβάνς, στα προημιτελικά του Europa League. Το ρευστό αποτέλεσμα του (χθεσινού) πρώτου αγώνα κάνει την αναμέτρηση του Λίβερπουλ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Εμβόλιμο το Αλμερία-Ρεάλ, αλλά live delay

Ο ΣΚΑΙ θα δείξει στις 15 Απριλίου την αναμέτρηση Αλμερία-Ρεάλ Μ. για την εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο αγώνας αρχίζει στις 21.00 και γι’ αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό να μεταδοθεί σε live delay (γύρω στις 22.30) ή σε «κονσέρβα» (23.00). Live, όμως, πολύ δύσκολα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...