«Mπράβο, αλλά ντροπή σας!»


Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε με σχετική ευκολία την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου χθες στα Γιάννενα με το 0-0, ωστόσο η εμφάνιση των «πράσινων» δεν ήταν η αναμενόμενη. Αυτό το γεγονός ανάγκασε τον Νικόλα Πατέρα να στείλει «σκληρό» μήνυμα στους παίκτες μέσω του Κώστα Αντωνίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στους Ζωσιμάδες...




Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας τονίζοντάς του:

«Πες στα παιδιά συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν».

«Τέλος καλό, όλα καλά»

Ο Κώστας Αντωνίου με τη σειρά του μετέφερε το μήνυμα του Νικόλα Πατέρα στους «πράσινους» και τόνισε ακόμη:

«Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή μας. Τουλάχιστον προκριθήκαμε. Οπότε τέλος καλό, όλα καλά».

«Πάθος με Ηρακλή»

Από τη μεριά του ο Νίκος Νιόπλιας ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν περισσότερο πάθος στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή, όπου στην ουσία θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναγνώρισε, μάλιστα, στο ημίχρονο ότι οι παίκτες του δεν μπορούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο λόγω του αθλίου αγωνιστικού χώρου.

«Κάντε υπομονή. Μην ρισκάρουμε και μην κάνουμε φάουλ έξω από την περιοχή. Πάμε να το τελειώσουμε», ήταν οι συμβουλές του Νιόπλια στην ανάπαυλα.

«Είναι απίθανο να παίξεις»

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού απορούσαν με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ειδικά οι Ζιλμπέρτο, Σισέ και Καραγκούνης έλεγαν: «Είναι απίθανο να παίξεις μπάλα εδώ».

Μάλιστα, οι περισσότεροι αναγνώρισαν την μέτρια απόδοση: «Ναι, δεν ήμασταν καλοί αλλά σε αυτό το γήπεδο τι μπάλα να παίξεις; Παίξαμε έτσι απλά για να κλειδώσουμε την πρόκριση και να μην τραυματιστούμε».

Αποθέωση στο αεροδρόμιο

Εν τω μεταξύ, περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και ζητούσαν με συνθήματα την κατάκτηση του νταμπλ. «Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ», φώναζαν χαρακτηριστικά.

Τηλέφωνο στην ΕΠΟ

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Κώστας Αντωνίου επικοινώνησαν με την ΕΠΟ για να διευκρινίσουν το θέμα με τον Σιμάο και να ξεκαθαρίσουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι νομότυπος. Εξάλλου, ο ΠΑΣ «ψάχτηκε» για ένσταση, η οποία όμως δεν μπορούσε να γίνει.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...